Ondersteuning met mobiele beeldvorming

Jouw klant blijft jouw klant

Voor dierenartsen - samenwerking

Wij werken graag met collega’s samen door bijvoorbeeld te ondersteunen op het gebied van beeldvorming en diagnostiek. Wij hebben mobiele apparatuur waarmee we de diagnose of behandeling kunnen ondersteunen.

Werkwijze

Heeft u een patiënt met een onverklaarbaar orthopedisch probleem of zoekt u ondersteuning bij een specialistische orthopedische vraag, dan kunnen wij bij u in uw praktijk deskundigheid toevoegen.
Wij helpen mee om tot een diagnose te komen en een behandelplan op te stellen. Uw klant blijft uw klant. Door deze vorm van samenwerking kunt u extra expertise bieden, zonder dat u uw team permanent hoeft uit te breiden. In overleg bepalen we wie de behandeling uitvoert.

Diensten

Wij kunnen al onze diensten zowel bij ons op de kliniek, als ambulant bij u op locatie, of op locatie bij de klant, uitvoeren. We hebben mobiele apparatuur voor uitgebreide beeldvormingstechnieken, diagnostiek en behandeling.

Lees meer over onze diensten

Contactformulier Dierenartsen

Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder! U kunt ons bereiken via mail en telefoon of laat uw vraag door middel van het formulier achter, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.