Eigen faciliteiten voor de beste zorg

Goed bereikbaar vanuit Belgie & Zuid Nederland

EquiDoc - centrale ligging in Chaam

Onze kliniek is gevestigd in de mooie plaats Chaam. Chaam is omgeven door de Chaamse bossen. Chaam ligt tussen de stad Breda en Tilburg en is makkelijk bereikbaar door de diverse snelwegen. We zijn dus zowel vanuit België als ook vanuit Zuid Nederland makkelijk te bereiken.

Onze locatie biedt een hoop mogelijkheden voor onderzoek, maar ook hebben we de mogelijkheden om uw paard tijdelijk te stallen ten behoeve van verder bewegingsonderzoek/behandeling of tijdens (de start van) de revalidatieperiode.

Behandelingen en dienstverlening

We zijn met name specialist in kreupelheden, maar hebben ook veel expertise bij bovenlijn problematiek (hals, rug, bekken) en keuringen. Hiervoor bieden wij verschillende behandelingen aan. Daarnaast beschikken wij onder andere over mobiele röntgen en echo-apparatuur waarmee wij ook op locatie kunnen helpen bij de beeldvorming.

Goede faciliteiten op locatie

Op onze volledig nieuwe praktijklocatie in Chaam hebben wij alle faciliteiten om uw paard de beste zorg te kunnen bieden. Als de faciliteiten het bij u thuis niet toelaten, dan bent u van harte welkom bij ons op de kliniek voor onderzoek.

We beschikken over een behandelruimte, verharde rechte lijn en volte en een buitenbaan 20×60 met eb- en vloed bodem. Daarnaast hebben we een aantal boxen beschikbaar voor paarden die medium-care zorg nodig hebben, voor paarden die opgenomen dienen te worden voor verder onderzoek/behandeling of paarden die bij ons op locatie gerevalideerd worden.

De praktijk en het woonhuis bevinden zich op hetzelfde terrein, waardoor er doorlopend voldoende toezicht is op langer verblijvende paarden.

Behandelruimtes

Op onze locatie hebben wij meer dan voldoende ruimte om uw paard te kunnen onderzoeken en/of behandelen.

Weidegang

De weides rondom de kliniek en het woonhuis staan in verbinding met elkaar, maar zijn wel afgezet met palen en draden, zodat elk paard zijn of haar eigen weide heeft. Ook patiënten kunnen hier gebruik van maken als zij voor langere tijd op de kliniek moeten verblijven en de klacht dit toestaat.