Gedreven in het vak met ambities voor de toekomst

Dezelfde passie voor gezondheid met elk een eigen specialisatie

Samen houden wij jouw paard fit

EquiDoc bestaat uit een team van jonge professionals. Allemaal met dezelfde passie: jouw paard gezond en fit houden! We kijken naar het totaalbeeld van een paard en blijven graag voor een langere periode betrokken bij de oplossing.

We staan voor gedegen onderzoek om tot de juiste diagnose te komen. We werken hierin samen en het team ondersteund elkaar vanuit de verschillende expertises. We zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen uit het vak en vinden het belangrijk om constant te blijven bijscholen. Zo kunnen wij met de nieuwste behandelmethodes werken.

We begeleiden jou en jouw paard graag op de lange termijn naar resultaat. Zo bieden we bijvoorbeeld ook ondersteuning bij de revalidatie met terugkerende contactmomenten en uitgebreide stapsgewijze revalidatieprotocollen. Het is zelfs mogelijk om begeleiding bij de revalidatie te krijgen bij ons op locatie.

Majbritt van Nispen - Dierenarts en Oprichter

Oprichtster van EquiDoc is Majbritt van Nispen. Zij is in 2014 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht in de richting paard. Paarden zijn namelijk al haar passie sinds zij 4 jaar oud is. Tijdens haar studie is zij erg fanatiek in de wedsstrijdsport gebleven en heeft zij meerdere paarden mogen opleiden tot subtop niveau. Daarnaast is zij werkzaam geweest op meerdere sportstallen (o.a. Dominique Filion, President Stables), waardoor zij een goed oog heeft ontwikkeld voor afwijkend bewegende (sport)paarden.

Sportpaarden en orthopedie hebben altijd al haar speciale interesse gehad. Zo heeft ze een werkstage mogen doen bij Jaques Maree (Paardenkliniek Honselersdijk). Afgelopen jaren heeft Majbritt ook alle modules van de ISELP doorlopen om zo meer verdieping te creëren in het orthopedisch veld. Majbritt kijkt graag mee met je paard zodat hij kan functioneren als een happy athlete!

Robin van der Wielen - Dierenarts

Robin is in 2019 afgestudeerd aan de universiteit Utrecht en werkt al sinds 2016 in de praktijk. Ze heeft meerdere jaren ervaring in gemengde parktijken, eerst als (röntgen) assistente en daarna als dierenarts. Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging als paardendierenarts, daar ligt toch wel haar passie! Ze is met veel dieren om haar heen opgegroeid en op dit moment heeft zij 2 halflingers, een shetlander en een hond waarmee ze regelmatig in de bossen te vinden is. Sinds haar studie ligt haar interesse bij de Tandheelkunde, maar ze vindt het belangrijk om naar het hele plaatje te kijken. Hier hoort de samenwerking tussen eigenaar, paard en dierenarts ook bij. 

Betrouwbaar en eerlijk, met veel aandacht voor (na)zorg

Reva Schültze - Back- & Frontoffice

Reva Schültze is sinds 1 februari 2022 in dienst bij EquiDoc als back- en frontoffice medewerker. Door een opleiding Toerisme in Breda en werkervaring van meer dan 10 jaar bij het grootste pretpark van Nederland als management assistent, heeft Reva haar gastgerichtheid, organiserend vermogen en administratieve kundigheid opgebouwd. Voor haar werk bij EquiDoc heeft zij bij het Dierenziekenhuis in Waalwijk goed kennis kunnen maken met de veterinaire sector en de gastbeleving voor dier eigenaren. Op deze manier kan ze haar passie voor de paardensport nu combineren met haar werk. Je kan haar regelmatig tegen komen in de Loonse en Drunense duinen. Op haar paard of naast haar Shetlander waar af en toe ook haar tweeling op rijdt.

Met haar liefde voor dieren, in het bijzonder paarden, en de brede kennis in back- en frontoffice is Reva een perfecte match voor EquiDoc. Zij heet je van harte welkom in de praktijk, waar het team klaar staat om de beste zorg voor jouw paard te leveren!

Wil je kennis met ons maken of een afspraak inplannen, neem dan contact op!